Кой не е боледувал от грип? Това е едно от най-често срещаните инфекциозни заболявания, които поразяват човешкия имунитет. Грипът се дължи на три групи грипни вируси – А (два подтипа), В и С.

Вирусите се разпространяват по въздушно-капков път – при кашлица, кихане, говор. Те попадат в носа, гърлото или белия дроб, където започва тяхното размножаване.
Попадналият в организма грипен вирус много бързо уврежда лигавицата на дихателните пътища и често е причина за усложнения като възпаления на белите дробове – пневмония, бронхиолити и др.

Грипът може да предизвика и усложнения от сърдечен произход като миокардитът (възпаление на сърдечния мускул). Той може да се развие по време на грипа или след отшумяването му.

Друго усложнение на грипа може да бъде и острият отит. Той е характерен с болка в ухото, най-често едностранно и намаление на слуха.
Ако имунната система е слаба, опасността от усложнения и рецидиви е много голяма. Ето защо в периода на боледуване е нужно да се помисли за възстановяване и укрепване на имунната система.

Имунобор Бронхо е имуностимулатор, който е отлично средство против грип, подходящо за прием по време на боледуване. В този период приемът на Имунобор Бронхо съкращава времето на боледуване, предотвратява усложненията и рецидивите. Ефектът на Имунобор Бронхо се определя от комбинирането на имуностимулиращото и противогрипно действие на двата екстракта котешки нокът и ехинацея – най-мощните съставки при респираторни инфекции.

Имунобор Бронхо възстановява и укрепва имунитета, като освен това повишава противовирусната способност на организма чрез активиране на специфичните Т-имунни клетки, които елиминират увредената клетка и вируса. По този начин Имунобор Бронхо помгага на организма се справи бързо с вирусната инфекция и да се предотврати развитието на усложнения като бронхити, бронхиолити, пневмонии и др.

Имунобор Бронхо се приема през първите 10 дни, 3 пъти по 1 капсула дневно след хранене, след това от 1 до 2 капсули дневно. Общата продължителност на приема е 8 седмици. При нужда от по-продължителен прием на имуностимулатори Имунобор Бронхо може да се замени с Имунобор.

borola
Сподели.

Оставете коментар