“Смехът е здраве!”, “Светът е оцелял, защото се е смял!”
Кой от нас не обича да се смее искрено, от сърце? Когато се смеем освен, че сме по-привлекателни за околните повишаваме по много приятен и естествен начин имунитета.

Как се осъществява този процес?

Стресът отслабва имунната система. Когато се смеем, в тялото се задействат механизми, които потискат отделянето на стресови хормони, като кортизол, например. Специалисти са установили, че след гледането на комедия нивото на стресвите хормони спада значително, повишава се броя на имунните клетки. По време на смях се увеличават клетките Т и B клетките, които повишават защитата срещу вируси, бактерии и гъбички, и обезвреждат туморните клетки. Освен това смехът намалява кръвното, подобрява апетита, кръвообращението и притокът на кислород.

В комбинация с ежедневния смях, можете ефективно да подпомогнете здравето и имунната си система чрез прием на природният продукт Имунобор.

Имунобор представлява мощна комбинация от взаимно потенциращи се природни екстракти – котешки нокът, по деарко, мака и мате, които укрепват имунитета. Ефектът на тези природни екстракти е известен още от древността. Имунобор е изключително полезен като профилактично средство за укрепване на общия имунитет. Подпомага интензивно организма при често боледуване, остри и хронични инфекции – вирусни, бактериални и гъбични. Подходящ е при бактериално носителство, хронична умора, силен стрес и имунен срив.

Имунобор повишава броя и активността на макрофагите (бели кръвни клетки, участващи в борбата с инфекциите). Усилва фагоцитозата – процес, при който се поглъщат и разрушават чуждите частици, микроорганизми и клетки. Регулира производството на цитокини – молекули, контролиращи възпалението и имунните реакции. Активира хуморалния и клетъчня имунитет, респективно Т и B имунните клетки. Стимулира продукцията на имуноглобулини, действа противовъзпалителн и има директен антимикробен ефект. Имунобор повишава жизнения тонус. Подобрява общото състояние на организма.

Имунобор се приема по 1 капсула 3 пъти дневно. След това се преминава към поддържаща терапия с по 1-2 капсули дневно. Общият курс продължава 12 седмици. При онкологични заболявания приемът може да е по-продължителен и без прекъсване.

borola
Сподели.

Оставете коментар