Имунната система представлява естествената защитна бариера на организма от вируси, бактерии и други болестотворни микроорганизми. Имунитетът може да се понижи вследствие на тютюнопушенето, нездравословния начин на хранене, автоимунни заболявания и др.

Пониженият имунитет се характеризира с намалена устойчивост на организма срещу патогенните микроорганизми от околната среда. Следните симптоми са признаци на понижения имунитет:

  • често чувство на умора и липса на жизнен тонус, липса на настроение
  • често боледуване от настинки, грипове и др – повече от 4 пъти в годината
  • времетраене на боледуването, надвишаващо 2 седмици
  • поддържане на висока температура
  • затруднено заспиване и събуждане
  • понижен апетит
  • честа поява на херпеси

Пониженият имунитет е предпоставка за увеличаване броя на боледуванията, по-тежкото им протичане и повишен риск от усложнения и рецидиви. В случаите на понижени защитни сили на организма специалистите препоръчват възстановяване и стимулиране на имунитета. Имуностимулаторите от природен произход са отлично средство за тази цел.

Подходящият имуностимулатор за тази цел трябва да отговаря на следните изисквания: да осигурява защита срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции, да има ефект върху жизнения тонус, да може да се използва преди по време и след боледуване, както и дългосрочна безопасност.

Целогодишният имуностимулатор Имунобор Бета Глюкан отговаря на всички тези изисквания. Всяка капсула съдържа 300 мг високо пречистен Бета глюкан. Бета Глюкан е единственият имуностимулатор от природен произход с доказан механизъм на действие.

Имунобор Бета глюкан 300 е предназначен за подпомагане функцията на имунната система при склонност към чести бактериални, вирусни и гъбични инфекции. Използва се като общоукрепващо и тонизиращо средство.

Имунобор Бета Глюкан 300 засилва активността на имунните клетки и способността им да убиват бактерии и други микроорганизми. Стимулира производството на имунни тела. Повишава локалната имунна защита на лигавиците на бронхиалната, чревните и пикочните пътища.

Имунобор Бета Глюкан 300 се дозира при възрастни – по 1 растителна капсула до 3 пъти дневно на гладно. При деца над 1 год. – по 1 растителна капсула до 2 пъти дневно на гладно.

Имунобор Бета Глюкан 300 е 100% естествен продукт. Не предизвиква нежелани ефекти. Съдържа най-високо количество Бета Глюкан. Активната съставка е във високотехнологични растителни капсули – 100% натурални, безопасни при продължителна употреба и подходящи и за вегетарианци.

borola
Сподели.

Оставете коментар