И тази зима си отиде, а пролетта напомня за себе си все по-осезаемо. Дойде момента, в който да забравим поне за известно време за дебелите якета, шапките и ръкавиците и да изпитаме истинско удоволствие от цъфналите цветя и дървета. Време е да събудим отново спящата в нас енергия и да се любуваме на красивата ни природа, за която много чужденци биха завидяли.

Може би няма човек, който да не е изпитвал пролетна умора. Усещането е доста неприятно, чувстваме се непълноценнни, нямаме желание за работа, главоболието е наш постоянен спътник и често сме в лошо настроение.
Предлагаме ви няколко съвета, с които удоволствието от настъпилата пролет ще е още по-голямо, и с които ще се справите по-лесно с пролетната умора:

1. Консумирайте колкото се може повече плодове и зеленчуци – след продължителната зима организмът ни се нуждае от тях повече от всякога. Освен жизнено необходими витамини и минерали, те са източник и на много антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали. Ако въпреки това работата в офиса е прекалено много и нямате време да хапвате плодове и зеленчуци, като алтернатива може да използвате природния продукт Оксибор Форте, който съдържа мощна комбинация от антиоксиданти под формата на витамини и микроелементи.

2. Увеличете приемът на вода – широко известни са добрите ползи за организма от пиене на достатъчно количество вода. Наред с всички благоприятни ефекти върху кожата, сърдечно-съдовата, и храносмилателната система, водата спомага и за прочистване на организма от натрупаните токсини и отпадни продукти от тялото, които се елиминират с урината.

3. Излизайте по-често сред природата – чистият въздух е един от незаменимите фактори, които са отговорни за доброто здраве. През свободното си време се опитайте да прекарвате по-малко време пред компютрите и излизайте навън. Излетите сред природата определено ще ви се отразят много по-тонизиращо. Направете си пикник и запалете огън. Няма нищо по-вкусно от храната, приготвена на барбекю. Чистият въздух, съчетан с движение е прекрасна комбинация за добро здраве.

4. Обърнете сериозно внимание на имунната си система – през зимата организмът е подложен на непрекъснати атаки от страна на различни бактерии и вируси. Имунната ви ситема през този период работи на максимални обороти и изчерпва своя ресурс от защитни меганизми. Освен това приемът на антибиотици и стресът също имат неблагоприятно въздействие върху имунитета. Сега е момента да помогнете на имунната си система да се възстанови, за да ви служи вярно и занапред. Продуктите от фамилия Имунобор са чудесен избор и с доказан ефект. Благодарение на съдържащите се в тях съставки от природата имунната ви система ще се активира отново и чувството за отпадналост бързо ще изчезне. Ефектът ще е още по-голям ако имуностимулаторите бъдат комбинирани с антиоксиданти, които се съдържат в продукта Оксибор Форте.

5. Наспивайте се добре – няма по ценно лекарство от съня. Това е състоянието, при което се възстановават всички клетки и тъкани в организма. Нарушеният сън предразполага към различни проблеми и ни прави по-податливи към простуда и грип. Доказано е, че за да се чувстваме бодри и отпочинали са ни необходими поне 8 часа сън.

Много-често през пролетта, поради удължаване на светлинния ден и смяна на часовото време се наблюдават и т.н. циркадианни разтройства на съня. Това са вид разтройства в съня, при които се нарушава продължителността, честотата и неговото качеството.
Ако по някаква причина имате проблеми със съня и страдате от безсъние в помощ идва Виватонин Лека Нощ, който улеснява заспиването, удължава продължителността на съня, намалява честотата на събужданията през нощта, премахва нервното напрежение, стреса и тревожността.

В допълнение към посочените съвети ние ви предлагаме следната схема от природни продукти, чиято комбинация е изключително подходяща за възрастни, особено през пролетния и есенния сезон:

Посочената схема може да бъде прилагана в продължение на 3-4 месеца.

borola
Сподели.

Оставете коментар