Антиоксидантите се превръщат в ключови продукти, по отношение поддържането на доброто здраве. Повишеният интерес към тях в последните години е продиктуван от научните доказателства за овладяване на редица здравословни проблеми, включително и на т.нар. пролетна умора.

Знаете ли, че натрупаният оксидативен стрес в края на зимата и началото на пролетта е в основата на пролетната умора. Оксидативният стрес е резултат от невъзможността на организма да неутрализира свободните радикали, отделяни при биохимичните реакции в тялото. Трайният оксидативен стрес провокира редица процеси, които омаломощават тялото и макар и временно – водят до умора и отпадналост. Единствените продукти, които могат да неутрализират успешно свободните радикали в организма, са антиоксидантите. Повишеното набавяне на мощни антиоксиданти през пролетта е най-сигурният начин за тонизиране на тялото и преодоляване на пролетната умора.

Мощни антиоксиданти срещу пролетна умора

Специалистите дават 5 практични съвета за бързо справяне с пролетната умора:

  • рационална диета с преобладаващи пресни плодове и зеленчуци
  • повишаване приема на вода
  • чести разходки на чист въздух
  • подобряване на съня
  • повишаване приема на антиоксиданти

Уникална комбинация от мощни антиоксиданти предлага Оксибор Форте/Oxybor® Forte. В състава му са включени най-добре проучените микроелементи и витамини с антиоксидантно действие. Само 1 таблетка Оксибор Форте дневно осигурява необходимите дози цинк, селен, магнезий, манган, мед, витамини C и Е, Коензим Q10, бета каротен (витамин А) и проантоцианидин.

Антиоксидантите в състава на Оксибор Форте действат мощно за тонизиране и подобряване на умствените и физическите способности на организма. Постига се траен ефект за забавяне процесите на стареене и укрепване на имунната система.

Мощната комбинация от антиоксиданти в състава на Оксибор Форте гарантира мощен анти-пролетна умора ефект и поддържане на доброто здраве през цялата година!

borola
Сподели.

Оставете коментар