Специфична диагностика и имунотерапия на алергичните заболявания – Акад. д-р Богдан Петрунов, н.с. д-р Георги Николов, дм – Лаборатория по алергия, Национален център по заразни и паразитни болести – София

borola
Сподели

64
Коментари

avatar
32 Коментари
32 Отговори на коментари
0 Следящи дискусията
 
Най-популярен коментар
Горещ коментар
28 Автори на коментари
Клиничен екип, програма ИмунитетДесислава БарбоваКлиничен екип, Програма ИмунитетМигленаКлиничен екип, Програма Имунитет Последни автори на коментари
Нови Стари Рейтингови
Десислава Барбова
Гост
Десислава Барбова

Аз съм с кръстосана алергия-микрокърлежи,прах и плесени Как се повлиява от специфичната хипосенсабилизация,какъв % успеваемост има

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, в наскоро проведено проучване от Американската администрация по храните и лекарствата, учените посочват важността на алергенната имунотерапия като метод за лечение на хора с алергия. Целта на алергенната имунотерапия е намаляване силата на алергичните реакции и овладяване на алергията. Продължителността на провеждане на имунотерапията зависи от това дали се цели овладяване на сезонна алергия или на целогодишна – алергия към прах, плесен и др. Разбира се успеваемостта и продължителността на лечението при всеки пациент е строго индивидуална. За модулация на имунния отговор при алергии е уместно да се използва бета глюкан, който доказано балансира имунните клетки и намалява алергичната… Read more »

Миглена
Гост
Миглена

Здравейте,на 52г.съм.Преди 7м.ми бяха премахнати яйчници и матка и скъсени тънките черва.Оттогава имам разстройство,което не отшумява.Минах 6 месечен курс химиотерапия.Появиха се болки в гърба,краката,тежест в гърдите,аритмия.Имам придружаващи заболявания-язва на дванадесетопръстника,хроничен бронхит,остеопороза.Какви добавки бихте ми препоръчали.Преди малко бях написала съобщение,което не знам как изчезна.Ще ви бъда благодарна,ако ми отговорите.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Много бихме искали да направим точната комбинация за Вас. Вероятно знаете, че след такава операция организмът трябва да се справи с доста предизвикателства, поради което Вие сте се въоръжили с търпение и вяра в успешното възстановяване! Предлагаме да се насочим към добавки, подпомагащи най-важните аспекти за Вас в момента – разстройство, остеопороза и аритмия 1) Разстройството след отстраняване на част от червата е резултат от липсата на храносмилателната мощ на тялото. С оглед на типа операция е важен и имунитета. Продуктът, който възстановява имунитета и чревната флора е Имунобор Биотик – имуномодулатор, пробиотик и пребиотик. Приемайте първите 10 дни… Read more »

Миглена
Гост
Миглена

Здравейте,благодаря за съветите,които ми дадохте.Забравих да кажа,че от лекарствата на терапията получих и високо кръвно,а иначе винаги съм била с ниско.И още-добавките по принцип могат ли да се пият по време на химиотерапията-питам,защото моя онколог не препоръчва добавки и много ме обърква.Купих си имунобор биотик-мога ли паралелно с него да пия оксибор форте.И последен въпрос-неостат,феминорм и триомега 1000 заедно ли се взимат.Благодаря за отделеното време.

Миглена
Гост
Миглена

Здравейте.пак имам въпрос.В първата препоръка бяхте писали,че имунобор биотик се взема 3 пъти по 1 капсула.А сега пишете по 1 капсула на ден.Добре ли съм разбрала и защо е това разминаване.И още нещо-днес нещо ми се вие свят-възможно ли е да е от имунобора.Благодаря.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Имунобор Биотик се приема първите 10 дни 3 пъти по 1 капсула, след което 2 пъти по 1 капсула, както е посочено в първата схема! В последните уточнения сме показали как да вземате всички продукти едновременно, като се съобразите с принципите за максимално усвояване. Акцентът е, че Имунобор Биотик трябва да е преди хранене. За прецизност ето и подробен разчет на приема: Сутрин Имунобор Биотик – 1 капсула 30-60 мин. преди хранене Оксибор Форте – 1 таблетка по време на хранене Феминорм Остео – 1 капсула след хранене Обед Имунобор Биотик – 1 капсула 30-60 мин. преди хранене (След… Read more »

Миглена
Гост
Миглена

Здравейте отново-току що прочетох за триомега 1000 ,че намалява съсирването на кръвта,а при мен то е намалено от химиотерапията-в такъв случай не е ли противопоказно да го взимам.И също не можах да разбера дали феминорм,триомега 1000 и имунобор биотик се взимат паралелно и дали мога да взимам и оксибор форте.Благодаря.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Тъй като вече сте взели Имунобор Биотик и Оксибор Форте, предлагаме да стартирате със схемата Имунобор Биотик, Оксибор Форте и Феминорм Остео. Неостат ще бъде имуномодулатор на избор, след като приключи 3 месечния прием на Имунобор Биотик. (сменяме имуномодулатора) Посочените продукти се вземат паралелно като се съобразяваме с усвояването – Имунобор Биотик – по 1 капсула преди хранене, Оксибор Форте – по 1 таблетка по време на хранене, Феминорм Остео – 2 пъти по 1 капсула след хранене Заб: Триомега 1000+ по 1 капсула е профилактира сърдечно-съдовия риск. Може да я включим на втори етап заедно с Неостат. Ефектът… Read more »

Йорданка
Гост
Йорданка

Здравейте! На 52г. съм, с тиреоидит на Хашимото от 8 години диагностициран,но с вече доста атрофирала жлеза. Живея и се храня здравословно, с доказани хранителни добавки; остопения лекувам само също с тях.За щитовидната жлеза се налага да приемам по – ниски от предписаните дози Л-тироксин на моя отговорност. Естествено TSH не е в норна,но нямам никакви симптоми и оплаквания. През септември от вирусн инфекция направих пневмония, като до този момент дори бронхит не съм имала. След първия антибиотик след 2 седмици отново получих двустранна пневмония, пак 10 дни антибиотик. Температурата (36,3 – 37,С) и нощното изпотяване са вече три месеца.… Read more »

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Имунобор Бета Глюкан 300 e подходящ при автоимунни заболявания. Имунобор Бета Глюкан 300 осигурява цялостна защита срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Освен, че действа като “универсална ваксина”, Имунобор Бета Глюкан 300 подобрява имунния отговор и оказва благоприятно влияние и на тиреоидита. Добър лечебен подход е Имунобор Бета Глюкан 300 да се комбинира с Оксибор Форте – мощна антиоксидантна комбинация, подпомагаща нормалното функциониране на целия организъм. Като широкоспектърен антиоксидант Оксибор Форте забавя процесите на стареене. Препоръчителна схема на приемане Имунобор Бета Глюкан 300 – първите 10 дни 3 пъти по 1 капсула, след което 2 пъти по 1 капсула.… Read more »

Ирена
Гост
Ирена

Здравейте. Колебая се какъв продукт да ползвам за честите цистити, които получавам. В стерилна урина не се изолира нищо. Антибиотици ми действат само за около месец и пак се започва. Досега съм пила какво ли не – уростим, неоренал ср, цистон, цистирен (редувани по няколко месеца) без ефект. В момента ползвам цистостоп хроно. Купих си и Имунобор уро, но не знам дали това е най-подходящо и дали мога да ги съчетая с цистостопа, макар и в по-ниска доза. Само да спомена, че лекувам и силна стеатоза с легалон и витамин Е, както и че пия еутирокс заради оперирана от възли… Read more »

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Първо искаме да благодарим на Мед. отдел Борола за своевременния отговор на личния Ви емейл и се извиняваме за закъснението. Все пак е редно и ние да отговорим. При чести цистити е важно освен дезинфекцията на пикочните пътища и възстановяване на общия и локалния имунитет. Ето защо най-подходящия продукт за Вас е Имунобор Уро, който съдържа имуностимулатор и червена американска боровинка във високи количества. Схемата на прием на Имунобор Уро е следната- първите 10 дни 3 пъти по 1 капсула на гладно, след което по 2 капсули (сутрин и вечер) за 6 месеца. Ако се наложи, приемът му може… Read more »

Ирена
Гост
Ирена

Благодаря за отговора и тук. Искам да попитам още нещо. На имейла ми отговориха да приемам два вида имунобор – Уро и Биотик. Вече пих 10 дни Биотик 3 по 1, сега го започвам 2 по 1. След няколко дни обаче трябва да започна и Уро. Въпросът ми е за съставката бета глюкан, която е в големи дози и в двата продукта – дали няма да се получи предозиране , тъй като докато пия Уро 3 по 1 , ще пия и Биотик 2 по 1. След още 10 дни ще пия от двата по 2 на ден, в продължение… Read more »

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,
Спокойно се придържайте към посочената Ви схема.
Във Вашия случай е особено важно да спазите продължителността и указаната дозировка!
Бета Глюкан е природен полизахарид и е напълно безопасен за продължителна употреба.
Подходящ и при бременност.

Оставаме на разположение
Клиничен екип, програма Имунитет

bivanovah
Гост
bivanovah

Здравейте, от началото на януари 2014 г. съм с поставена диагноза Хашимото с хиперфункция на щитовидната жлеза. Установени бяха антитела в трицифрени стойности на организма ми срещу жлезата, което заедно с натрупване на други фактори е довело до отключване на хиперфункцията. Интересува ме дали при вече нормализирани хормонални нива на ft3 и ft4 към момента чрез прием на метизол, сведен вече до 2 таблетки дневно и при наличието на това автоимунно заболяване мога да приемам Имунобор с бета глюкан. От декември бях започнала да го пия, като го давах и на сина ми. Детето Е НА 10 години и след… Read more »

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,
Имунобор Бета Глюкан e подходящ при автоимунни заболявания. Имунобор Бета Глюкан възстановява баланса в имунния отговор и няма странични ефекти във връзка с основното Ви заболяване. Въздейства на вируси, бактерии и гъбички не само чрез имунната система, а и чрез собствения си антимикробен ефект.
При прием на Имунобор Бета Глюкан не е необходимо да се следят кръвни показатели, освен ако не се наложи по друга причина.
Като общоукрепващо и подпомагащо организма средство може да имате предвид и Оксибор Форте – широкоспектърен антиоксидант за организма.

Оставаме на разположение!
Клиничен екип, програма Имунитет

Пепо Попова
Гост
Пепо Попова

Синът ми е на 7години и мму предстои имунизация Манту. Триабва ли да спрем приема на Имунобор Кидс които пием от 1 месец

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,
Не е необходимо да спирате приема на Имунобор Кидс. Няма да се промени пробата, тъй като пробата Манту проверява наличието на антитела срещу туберкулозния бактерий. Тези антитела са изградени от имунната система още при първите ваксинации. Сега предстои реимунизация с БЦЖ ваксина, която ще се направи при отрицателно Манту.
Дори и да се наложи поставянето на БЦЖ ваксина, Имунобор Кидс повишава ефективността на ваксината и е добре да не се спира.

Оставаме на разположение!
Клиничен екип, програма Имунитет

Валя Христова
Гост
Валя Христова

Здравейте,майка съм на 7 годишно момченце с юношески артрит системна форма започнал отпреди 5 год.без да спираме лекарствата .В момента е на венозни вливания РоАктемра/биологично лекарство/ и метотрексат,но със започване на училище много зачестиха инфекцийте,съответно и антибиотиците а и заболяването започна да излиза извън контрол тъй като лечението с Ро-Актемра се отлага при наличие на инфекция.Много Ви моля за отговорен коментар по отношение на бета глюканите и защо те въпреки че са имуностимулатор се препоръчват за автоимунни състояния.Препоръчвате ли ги в нашият случай?Има ли и друга добавка която мога да използвам?Благодаря за вниманието!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Имунобор Кидс Актив Сироп, Имунобор Кидс Сироп, Имунобор Кидс и Имунобор Бета Глюкан осигуряват цялостна защита на организма срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Бета Глюкан активира имунните клетки от неспецифичния и специфичния имунитет. При автоимунни заболявания е нарушено разпознаването на собствените и чуждите клетки. Когато се възстанови баланса в имунния отговор, при автоимунни заболявания може да има полезно действие по отношение на ревматоидния артрит както и за повишаване устойчивостта на организма към инфекции. За да сме максимално полезни за Вашия случай ще направим допълнителни консултации с водещи детски ревматолози и ще Ви пишем отново. Оставаме на разположение. Клиничен… Read more »

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте Валя, Както обещахме направихме консултация с доц. д-р Д. Михайлова – началник клиника по детска ревматология, кардиология и хематология – София. Тя препоръча веднага да започнете с Имунобор Кидс Сироп или Имунобор Бета Глюкан. Имунобор Кидс Сироп – по 5 мл дневно на гладно. Ако предпочитате капсулна форма, Имунобор Бета Глюкан – 10 дни 2×1 капсула, след което по 1 капсула дневно; приемът също е на гладно. Имуномодулацията да продължи през целия сезон. Във връзка с основното заболяване на детето, доц. Михайлова препоръча да се свържете с нея за консултация на тел. 02/81 54 286 с оглед медикаментозното лечение.… Read more »

Валя Христова
Гост
Валя Христова

Здравейте отново,изключително много съм Ви благодарна за бързия,компетентен и обнадеждаващ отговор на доказан специалист като доц.Михайлова.Веднага започвам с Имунобор сироп и още веднъж благодаря !Желая успехи на екипа!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте Валя,
Програма Имунитет е посветена изцяло да дава решения, свързани с имунната защита чрез продукти, услуги, информация и др.

Оставаме на Ваше разположение за проследяване на случая!
Клиничен екип, програма Имунитет

Валя Христова
Гост
Валя Христова

Здравейте,пиша ви след като закупих и двата продукта-Имунобор кидс сироп и Имунобор бета глюкан.Озадачена съм от това ,че препоръчителната доза при сиропа е 5мл,което се равнява на 30 мг.бета глюкан,а при капсулите е 1-2 капс. равняващи се на 450-900мг.бета глюкан.Бихте ли разяснили това,предполагам ,че отговорът се крие в микронизацията и все пак 1 капсула на колко мл. от сиропа се равнява?Благодаря предварително!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте Валя,
Ще е добре да прилагате единия продукт – Имунобор Кидс Сироп или Имунобор Бета Глюкан. Субстанцията бета глюкан присъства и в двата продукта, но има специфика. Betox –93 в Иунобор Кидс Сироп се прилага един път дневно, а другия 2 или 3 пъти дневно. Дозирането се базира на капацитета на свързване с имунните клетки и механичното съпоставяне няма да е точно. Указаните дозировки гарантират ефекта, така че можете да бъдете спокойна за резултата.

Успяхте ли да се свържете с доц. Михайлова за консултация?

Оставаме на разположение!
Поздрави!
Клиничен екип, програма Имунитет

Радослава Иванова
Гост
Радослава Иванова

Баща ми е с раково заболяване – на простата неоперативен,на хормонална терапия.Близо 9 месеца той пи Аннс и сега сме решили да продължи с неостат и оскибор форте.Въпросът ми е в каква дозировка да приема продуктите.Благодаря.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,

Неостат се приема 3 пъти на ден по 1 капсула след хранене. Оксибор Форте по 1 таблетка сутрин по време на хранене. Комбинацията от Неостат и Оксибор Форте е добре да се приема минимум 6 месеца. След това трябва да се продължи или същата комбинация или да се формира друга. Това зависи от състоянието на пациента, дали провежда химио или лъче- терапия. Как се повлияват туморните маркери, ако се изследват и т.н?

Затова нашите екипи остават на Ваше разположение за въпроси.
Поздрави!

Фармацевтичен екип, програма Имунитет

iwaila
Гост
iwaila

Аз съм от Севлиево и на мене в дрогерията ми препоръчаха нестат ж комбинация с котешки нокът и постоянно взимам Фоливит феро,тъи като пиех обикновенна фолиева киселина и левкоцитите ми падаха ,и тогава от дрогерията ми казаха че при онко-болни като мене са сменили с фоливит феро и така иаз започнах идокато карах терапия левкоцитите ми не паднаха под 5,за това ви пи6а ако някои се нуждае да си купи ,защото никои от лекарите в онкология Търново не ми препоръча нищо-взимаите каквото искате ,все едно така и така си отивате,безобразно отношение аз съм на 42 г с рак на гърдата,не… Read more »

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравей Ивайла,

При онкологичните заболявания е важно да се печели време и да се поддържа нормално качество на живот.
Имунобор Котешки нокът и Неостат активират имунната система и тя започва усилена борба с туморния процес. Освен това тези продукти не позволяват падането на левкоцитите, което да доведе до грипни инфекции или други инфекции. Важно е само да се приемат продължително време и в по-висока дозировка. Радваме се, че си имала добър ефект от Имунобор Котешки нокът и Неостат.

Оставаме на разположение за въпроси!
Поздрави!
Клиничен екип, програма Имунитет

rosica vasileva
Гост
rosica vasileva

Прочетох за лечение на рака с неостат и котешки нокът,моля ви даите ми точната схема на взимане ,тоест комбинацията каква е ,по подробна информация моля ви,искам да го започна и за колко време.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Имунобор Котешки нокът и Неостат са природни продукти с антитуморен ефект. Когато се използват в комбинация ефектът е по-мощен. Дозировката е: Имунобор Котешки нокът – 3 пъти по 1 капсула Неостат – 3 пъти по 1 капсула Комбинацията се приема поне 6 месеца. След което може да се продължи с Неостат и Оксибор Форте (широкоспектърен антиоксидант) за още 6 месеца. Следващите 6 месеца ще е добре да се премине на Оксибор Форте и Имунобор Бета Глюкан. Могат да се правят различни комбинации, тъй като при туморните заболявания най-важното е имуностимулация и антиоксидантна защита. Подходящи продукти са: Имуностимулатори – Неостат,… Read more »

katq pacharezowa
Гост
katq pacharezowa

Благодаря Ви за отговора -да аз го взимам във високи дози,комбинирам с неостат,и таино се надявам да оздравея,ако оздравея голяма заслуга ще имат котешкия нокът и неостата,тъи като не пия нищо друго ,и бях убеден а че тая комбинация е много добра,още един път ви благодаря за вниманието.Катя

katq pa4arezowa
Гост
katq pa4arezowa

Imam rak na gardata,i piq imunobor kote6ki nokyt weche 2meseca,piq i neostat,ima li problem za towa che piq dwete dobawki,az sym ot Gabrowo,preporyca mi gi farmaceft,ima li nqkakva opasnost ikolko vreme da gi piq ,kazaha mi edna godina -mnogo li e .blagodarq .

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте Катя,

Може да комбинирате Имунобор Котешки нокът и Неостат. И двата продукта съдържат Котешки нокът, но тази съставка трябва да се приема във високи дози дълго време, така че не се притеснявайте. Неостат съдържа и хрущял от акула, който пък от своя страна е природно антитуморно вещество и комбинацията става по-мощна.

Една година не е много, тъй като имате заболяване. Даже е уместно да се приема непрекъснато.

Оставаме на разположение за въпроси!
Поздрави!
Клиничен екип на Програма Имунитет

dari dimitrova
Гост
dari dimitrova

Здравейте! Имам син на 3 години и 2 месеца. До момента без прекъсване е изпил шишенце и половина сироп и слава Богу междувременно не е боледувал.
Въпросите ми са: 1. Как през годината (в случай че става въпрос за профилактика) се приема сиропът?
2. Може ли да се съчетае приемът на Имунобор Кидс сироп с капки Ехинацея и изобщо удачен ли е такъв вариант? Предварително благодаря за отговора!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте Дари, Препоръчваме да продължите Имунобор Кидс Сироп – поне до месец март – април (в момента се очаква грипна вълна). Имунобор Кидс Сироп може да се използва без прекъсване продължително време, например през целия зимен сезон. Отговаряме директно на въпросите Ви по точки, както сте ги отправили към нас: 1. Ако става въпрос за профилактика е добре да се започне още от месец септември. Има и други случаи на профилактика – ако сезонът не е рисков, но детето е в контакт с инфекциозно заболяване или започва да посещава детски колективи. Имайте предвид, че дори и да не ходи на… Read more »

stanislawa ivanova
Гост
stanislawa ivanova

Имах проблем суринирането и в дрогерията в севлиево ми препоръчаха да пия цистебор и ми препоръчаха вашият саит и ми дадоха визитка,стана ми много интересно защото пих антибиотик които не ми помогна а цистебора ме успокои и изследванията ми днес са много добри-похвала.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте Станислава,
Радваме се на добрите Ви резултати.
Цистебор е природен монокомпонентен продукт, съдържащ високо количество стандартизиран екстракт от червена американска боровинка, необходим при остра фаза на уроинфекции ( в следствие на което са Вашите добри резултати).
Цистебор подпомага изчистването на бактерии от урогениталната система. Има противовъзпалително и противоболково действие.

Благодарим Ви за добрите думи!

Поздрави!
Клиничен екип, програма Имунитет

D-R BQNOVA
Гост
D-R BQNOVA

Педиатър съм в Габрово -саита ви е много полезен,и имунобор кидс сиропа е уникален ,маиките са много доволни-пожелаваме на всички вас много здраве и ползотворна савместна работа

Пашова
Гост
Пашова

В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ МОЯТ ЕКИП ИСКА ДА ВИ ПОЗДРАВИ ЗА НОВИЯТ ВИ СИРОП ИМУНОБОР КИДС,АЗ СЪЩО ОТ МНОГО ГОДИНИ СЪМ НА ФАРМАЦЕФТИЧНИЯТ ПАЗАРНО НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ТАКОВА ТЪРСЕНЕ НА ПРИРОДЕН ИМУНОСТИМУЛАТОР,ДА МЕ ИЗВИНЯТ МАРСИАНЦИТЕ НА ВАЛМАРК ,НО ВИЕ СТЕ МНОГО ПО ЕФЕКТНИ ЗАЩОТО ИМАМЕ МАИКИ КОИТО КУПУВАТ ВЕЧЕ2-3 ПЪТ.ЗА ТОВА ВИ ПОЗДРАВЯВАМЕ ЦЕЛИЯТ ЕКИП НА ФИРМА БОРОЛА ЗАЩОТО ВАШИТЕ ПРОДУКТИ ИМАТ ЕФЕКТ И НАИ ВЕЧЕ ИМАТ ИСТОРИЯ,ВЕСЕЛИ ПЕАЗНИЦИ.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,
Много се радваме за доверието. Вече 16 години фирма Борола полага услия в областта на здравето. Имунобор Кидс сироп се радва на успех като имуностимулатор, поради ефективност и безопасност.

Оставаме на разположение!

Весело посрещане на Новата Година!

Фармацевтичен екип, програма Имунитет

apt.vita
Гост
apt.vita

Като фармацефт ви поздравявам с новият имунобор кидс сироп,от много години съм на фарм пазар но такова търсене не е имало на детски имуностимулант,идват хора по няколко пъти и са много доволни ,наи вече ефекта му ,които личи по търсенето на продукта ,и рецептите на лекарите които вече са убедени в неговите качества-поздравявам ви за успеха.Весели празници на екипа на борола.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,

Лекарите и майките отдавна чакат Имунобор Кидс Сироп и ето, че той е вече в България. Всички здравни специалисти разполагат с детски имуностимулатор, който осигурява защита срещу вируси, бактерии и гъбички, може да се използва преди, по време и след боледуване, както и заедно с антибиотично лечение. Имунобор Кидс сироп е с вкус от натурални диви ягоди и с удобно приложение – един път дневно. Безопасен е за продължителна употреба.

Благодарим на целия екип на аптеката за положителните отзиви!

Весели Коледни и Новогодишни празници!
Фармацевтичен екип, Програма Имунитет

ружа иванова
Гост
ружа иванова

Аз съм от Априлци имам дете на 2 г което е непрекъснато болно,в наюата аптека ми препоръчаха сиропа и ми дадоха визитка на саита,детето ми много хареса сиропа и се надявам да му е в полза ,но искам да ви обърна внимание че кутииката докато се прибера се разлепи и е без мерител ,това само на моята кутия ли е .благодаря ви и ме извинете за безпокоиството.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте Ружа,
Имунобор Кидс Сироп е в специален стъклен флакон и затова тежи, което най-вероятно е причинило разлепването. Това не нарушава качеството на продукта, така че може да сте спокойна за ефекта. Когато купите следващия си сироп ще бъдете приятно изненадана – вече има мерителни лъжички от по 5 мл във всеки флакон. Първата партида от Имунобор Кидс сироп беше без мерителна лъжичка и вече е изчерпана.

Оставаме на разположение за въпроси!

Весели Коледни и Новогодишни празници!
Фармацевтичен екип, Програма Имунитет

d-r Wichewa
Гост
d-r Wichewa

Работя като педиатър от много години и зав.детско отделение.Като специалист съм запозната с имуностимулаторите за деца,но след като бях запозната с деиствието на бета гл,в имунобоер кидс сироп започнах да го изписвам и трябва да ви кажа че обратната ми връзка с малките пациенти е много положителна не само вкуса а и ефекта е много много добър ,изписах го на бебе на 8 мес с не доказана алергия -светкавичен ефект.Моят екип Ви поздравява и ви пожелава весели празници.
д-р Вичева

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте д-р Вичева,

От все сърце Ви благодарим, че сте отделили време да споделите впечатленията си от Имунобор Кидс Сироп!

Според Ваши колеги имунолози Имунобор Кидс Сироп е единственият имуностимулатор подходящ за деца с алергична нагласа и автоимунни заболявания.

Оставаме на разположение, мотивирани от положителните оценки!

Весели празници!
Клиничен екип на програма Имунитет

krasi nedkowa
Гост
krasi nedkowa

Анес купих имунобор кидс сироп,изписаха ми го в акта медика на сина ми които е на 4 г,сина ми каза че това е наи хубавият сироп които е пил.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте Краси,
Благодарим Ви, че споделяте мнението на сина си с нас. Не случайно вкусът на Имунобор Кидс сироп се дължи на натурални диви ягоди, а не на овкусители.
Имунобор Кидс Сироп е създаден специално за деца с удобен прием, приятен вкус и повишена ефикасност.

Весели и здрави Коледни и Новогодишни празници!
Фармацевтичен екип, Програма Имунитет

камелия
Гост
камелия

Пием Имунобор кидс сироп вече трета опаковка! Този месец за пръв път платих цяла такса за ясла!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Радваме се Камелия!
В нашият екип има много майки и искрено се радваме на твоя успех. Успехът е комбинация на продукта Имунобор Кидс сироп с твоята упоритост, постоянство, доверие и правилно приложение. За да продължим нашия общ успех ти препоръчваме да даваш Имунобор Кидс Сироп без прекъсване поне до месец април.

И занапред оставаме на Ваше разположение!

Весели и здрави Коледни и Новогодишни празници!
Фармацевтичен екип, Програма Имунитет

d-r Kapitanowa
Гост
d-r Kapitanowa

КАТО ПЕДИАТЪР ИМАТЕ МОИТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА НОВИЯТ ВИ СИРОП,МАЛКИТЕ МИ ПАЦИЕНТИ ГО ХАРЕСВАТ МНОГО,И НАИ ВЕЧЕ ИМА ЕФЕКТ.УСПЕХ ПРЕЗ НОВАТА 2013 Г И ДА РАБОТИМ ВСЕ ТАКА.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Благодарим Ви д-р Капитанова за хубавите думи!

За нас е удоволствие, че сме полезни на Вас и пациентите Ви.

С пожелание за “ Успешна и ползотворна 2013 г. със стабилен имунитет!!!”

Весели Коледни и Новогодишни празници!

Клиничен екип на Програма Имунитет

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте д-р Карчева,
Благодари Ви за високата оценка за сиропа.
Надяваме се в най-скоро време да набавим мерителна лъжичка.

Поздрави!
Фармацевтичен екип, Програма Имунитет

d-r Karchewa
Гост
d-r Karchewa

ЗДРАВЕИТЕ-СИРОПА Е УНИКАЛЕН И ДЕЦАТА ГО ПРИЕМАТ МНОГО ДОБРЕ НО ЗАЩО НЯМА ДОЗИРАЩА ЛАЖИЦА,ПИТАТ МЕ МАИКИ НА КОИТО СЪМ ГО ИЗПИСАЛА,БЛАГОДАРЯ .

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте Петя,
Имунобор Кидс Сироп е подходящ за дъщеричката Ви. Той единствен съдържа микронизиран високопречистен Бета Глюкан 93%. Сиропът е с приятен вкус от натурални диви ягоди и се приема с удоволствие и от най-малките.

Дозировката във Вашия случай е по 5 мл (1 чаена лъжичка) един път на ден, обикновено сутрин на гладно. Имунобор Кидс Сироп е подходяш и за алергични деца, защото освен възстановяването на имунната защита, той има и антиалергичен ефект.

Препоръчваме Ви да давате Имунобор Кидс Сироп на детето без прекъсване през целия сезон!

Оставаме на разположение за въпроси!
Клиничен екип, програма Имунитет

petya
Гост
petya

Здравейте!Дъщеря ми е на 1 годинка.На пет месечна възраст се разболя за първи път много сериозно-бронхиална пневмония,на осем месеца отново бяхме с вирусна инфекция, на девет месеца ситуацията се повтори,след това два месеца приема Имунокинд,след като го спряхме на втория ден отново сме с вирусна инфекция.Подходящ ли е за нея Имунобор Кидс сироп и каква е подходящата дозировка.В момента приема Калциев Глюконат, тъй като преди няколко дни приема Суметролим и направи реакция.Благодаря ви !!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,

Дозата до 8 годишна възраст се базира на механизма на действие на активната съставка, т.е специфичното звързване с рецепторите на съответните имунни клетки. При кърмачета обикновено имунната система е по-незряла в сравнение с по-големите деца и затова дозировката при тях е еднаква.

Имунобор Кидс капсули има различен състав от този на Имунобор Кидс сироп. Това определя и рзличните схеми на дозиране.

Имунобор Кидс сироп е високотехнологичен продукт и производителят Ви гарантира ефект при правилно дозиране.

Поздрави!
Фармацевтичен екип, Програма Имунитет

niko
Гост
niko

Здравейте,
Струвами се нереално 1чаена лъжичка да е еднакво ефективна и при 5 месечно бебе и две или осем годишно дете.

Ако става въпрос за профилактика – пак същата доза.
Защо Имунобор кидс който пиехме миналата година има толкова различни схеми спрямо възрастта и периода на приема.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,

Не са известни нежелани взаимодействия между двата препарата. От фармацевтична и клинична гледна точка няма смисъл да се използват двата препарата едновременно. Изберете един от тях заедно с вашия лекар според възрастта на пациента, ефективността и безопасността на продуктите. Може да се обърнете и към референтните лекари от програма Имунитет.

Поздрави!
Фармацевтиче екип, програма Имунитет

deito
Гост
deito

v momenta piem esberitox moje li imunobor kids da se vzemat zaedno dvata preparata

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,
Подходящ за Вашето бебе е Имунобор Кидс сироп. Той съдържа специална съставка – бета глюкан, микронизиран с висока чистота 93%. Механизмът на действие е доказан, което го прави подходящ за най-малките.

Имунобор Кидс Сироп ще осигури защита срещу вируси, бактерии и др. микроорганизми, ще намали честотата на боледуване. За Вашето бебе дозировката е по 1 чаена лъжичка на ден. Давайте го на гладно за постигане на максимален ефект. Препоръчваме да не спирате приема през целия сезон, тъй като докато се възстанови имунитета сме в рисковия есенно-зимен период!

Пожелаваме успех и оставаме на разположение за въпроси!
Поздрави!
Клиничен екип на Програма Имунитет

desislava chausheva
Гост
desislava chausheva

kakvo moga da davam kato imunostimulant na 5 mese4no bebe koeto po4ti vsqka sedmica pie antibiotik ot 3 mesec