Скъпи приятели на сайт Имунитет,

В условията на повишена заболеваемост имате възможност да се възползвате от онлайн консултациите на нашите висококвалифицирани специалисти – доц. Митрова и д-р Едрева.

Чрез онлайн консултациите целим да осигурим максимално обгрижване на всеки един от Вас, предоставяйки компетентна информация по вълнуващите Ви теми!

Програма Имунитет осигурява цялостна грижа за повишаване на имунитета!

Екип на програма Имунитет

borola
Сподели.

2
Коментари

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментари
0 Последователи
 
Най-популярен коментар
Гореща тема
2 Автори на коментари
Клиничен екип, програма ИмунитетДенка Автори на последните коментари
най-нови най-стари най-популярни
Денка
Гост
Денка

Здравейте! Дъщеря ми е на 3г.и 6м.През месец ноември изкара Варицела, а от януари е с вътрешен ечемик на горен клепач. Изписваха ни различни капки за очи, но ечемика не се прибира. Правеха и изследвания на зрението и всичко е в норми. Кой от сиропите ще ми предложите за подсилване на имунитета в нашия случай? Благодаря предварително!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Имунобор Кидс Сироп е подходящия имуностимулант във Вашия случай. Както знаете варицелата е вирусно заболяване, опустошаващо имунитета, което води и до усложнения. Вероятно, ечемика на окото е следствие на прекараната варицела. Ето защо когато търсите детски имуностимулатор е необходимо той да осигурява защита срещу вируси, бактерии и гъбички, както и да може да се прилага продължително време. Имунобор Кидс Сироп отговаря на тези изисквания и възстановява всички клонове на имунитета. Имунобор Кидс Сироп действа веднага. Още с първите приеми той активира имунната система. Необходимо е обаче минимум 3 месечен прием, за да се стабилизира имунитета и организмът да остане… Повече »