Имунната система защитава организма на човека от инвазията на микроорганизми и чужди молекули. По този начин тя ни предпазва от инфекциозни заболявания и фатални болести. Имунната система поддържа деликатния баланс между унищожаването на чуждите клетки и избягването на саморазрушаването. При нарушаването на този баланс могат да се развият различни заболявания. Ето защо факторите, които стимулират или потискат имунитета, са приковали вниманието на много специалисти. Ходът на всички свързани с имунитета заболявания може да се повлияе чрез храненето.

Още в хода на историята на човечеството е установено, че съществува връзка между глада и епидемиите от инфекциозни боелсти. Още от времето на Хипократ е известно, че хората, които гладуват или се хранят непълноценно, са по-податливи към инфекциозните заболявания.

Недохранването, ниският прием на енергия нарушават имунната система и потискат имунните функции. Например някои вируси предизвикват слабо или средно заболяване при добре хранени деца, докато при недохранените и тези с ниско тегло, заболяването може да предизвика усложнения. Ниският белтъчно-енергиен прием, води до нарушения в повечето от защитните механизми, дори когато е средно изразен. Специално влияние оказва той върху Т-лимфоцитите, което води до намаляване на техния брой и съответно до понижаване на имунитета.

Имунобор Бета глюкан е природен имуностимулатор, който съдържа 300 мг високо пречистен бета глюкан – единственият имуностимулатор от природен произход с доказан механизъм на действие. Той стимулира производството на имунни тела, засилва активността на имунните клетки и способността им да убиват бактерии и други микроорганизми. По този начин Имунобор Бета глюкан повишава локалната имунна защита на лигавиците на бронхиалната, чревните и пикочните пътища.
Имунобор Бета глюкан е предназначен за подпомагане функцията на имунната система при склонност при чести бактериални, вирусни и гъбични инфекции. Използва се като общоукрепващо и тонизиращо средство.

Имунобор Бета Глюкан се дозира при възрастни – по 1 растителна капсула до 3 пъти дневно на гладно.
Имунобор Бета Глюкан е 100% естествен продукт. Не предизвиква нежелани реакции. Съдържа най-високо количество Бета Глюкан. Активната съставка е във високотехнологични растителни капсули – 100% натурални, безопасни при продължителна употреба и подходящи и за вегетарианци.

borola
Сподели.

Оставете коментар