Имунната система на човека е в състояние да унищожи наведнъж 42 милиона “вражески” клетки! Факт!

Имунитетът е пазителят на нашето здраве. Всяка една, едва доловима болка е сигнал, че нещо не е наред с нашия организъм. Доказано е, че най-добрият лекар в света “живее” в нашето тяло. Той е оставил “вълшебна” мантия, наречена имунитет, която е в състояние да се справи с всяка болест. С други думи, нашето тяло е в състояние да се самоизлекува, ако има силен имунитен.

Слабата имунна система е основна причина за изгубеното здраве. Живот в състояние на стрес, който може да продължи с месеци и дори години, отслабва имунната система повече, отколкото липсата на вода, въздух, пълноценна храна и двигателна активност. Съществуват множество средства и техники за укрепване на имунната система, но следването на всички практически е невъзможно.

За тези от Вас, които ценят своето лично време и желаят надеждно да предпазят себе си и своите деца от епидемии, Програма Имунитет предлага цялостна грижа за повишаване на имунитета. Клиника Борола е в центъра на програмата и осигурява медицински услуги за нуждаещите се. Програмата има за цел да осигури знание за здравни продукти, услуги и информация, имащи въздействие върху защитните сили на организма и да му предостави възможност сам да се пребори с болестотворните микроорганизми. В програма Имунитет участват видни медицински специалисти от цялата страна, които работят в посока поддържане на имунната защита и доброто здраве.

borola
Сподели.

Оставете коментар