По традиция през пролетта и лятото си отдъхваме от боледуването и обръщаме внимане на закаляването. Както се казва в рекламите „традициите не са това, което бяха …“. Специалистите съобщават, че почти вече няма сезонност. Дихателни инфекции има и през пролетно-летния сезон, а стомашно чревни инфекции има целогодишно. Следователно – появява се необходимост от целогодишни природни имуностимулатори. Целогодишен имуностимулатор е Beta Glucan. Tова е еднственият природен имуностимулатор с доказан механизъм на действие. В мрежата Beta Glucan може да се намери чрез продуктите – Imunobor Kids Syrup и Imunobor Beta Glucan 300, съответно за деца и възрастни.

Imunobor Kids Syrup  е подходящ за предстоящия сезон за децата, посещаващи детски заведения и училище, при често боледуващите деца, при боледуване от шарка и други инфекциозни заболявания.

Imunobor Beta Glucan 300 е капсулна форма за деца над 12 години и възрастни. Препоръчва се на възрастни с хронични, онкологични заболявания и за обща имунопрофилактика през сезона.

Imunobor Kids Syrup и Imunobor Beta Glucan 300 се приемат на гладно.

borola
Сподели
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
()
x