Здравните експерти са категорични, че към момента няма опасност от грипна епидемия, но мерки срещу грипа трябва да се предприемат. Това се налага, тъй като предстоящото понижаване на температурите благоприятства разпространението на грипните вируси.

Една от най-добрите мерки срещу грипа и грипните вируси

Специалистите отбелязват засилването на имунитета като оптимална предпазна мярка срещу евентуално заразяване с грип. Активирането на имунните клетки помага на организма да устои на атаките на грипния вирус. Той се разпространява изключително лесно по въздушно-капков път. Поразява основно клетките на ресничестия епител на дихателната система. Разрушава ги и създава условия за навлизане на бактерии, които нормално населяват зоната на носоглътката. Основната опасност при грипно заболяване идва именно от тези бактерии. Често те предизвикват добре познатите усложнения на вирусната инфекция – бактериална пневмония, възпаление на мозъка и др.

Вземете тези мерки срещу грипа, за да не се окажете сред „жертвите“ на приближаващата грипна епидемия

Както вече стана ясно, повишаването на имунитета е сред най-добрите начини за предпазване от вирусна инфекция, каквато е грипът, и предотвратяване на бактериални усложнения. За укрепване на естествените защитни сили на организма на деца и възрастни ние от екипа на програма Имунитет препоръчваме избрани продукти от фамилия Имунобор.

Най-добрите мерки срещу грипа при деца от всички възрасти

Имунобор Кидс Сироп/Imunobor® Kids Syrup и Имунобор Кидс растителни капсули/Imunobor® Kids VGcaps оказват мощна антивирусна, антибактериална и противогъбична подкрепа на детския организъм. Сиропната форма е предназначена за най-малките, а капсулната – за децата в училищна възраст. Активна съставка и в двата продукта е бета глюканът – единственият имуностимулатор от природен произход с доказан механизъм на действие. В резултат на силно изразеният имуностимулиращ ефект на този естествен полизахарид приемът на Имунобор сироп и капсули намалява риска от заразяване с грип и редуцира до минимум опасността от бактериални усложнения.

Ефикасна защита срещу грип при възрастни

Възрастните също могат да разчитат на доказаната противовирусна и антибактериална помощ на имуностимулаторите от фамилия Имунобор. За мощна защита от вирусни инфекции като грипа всеки може да се довери на приема на Имунобор Бронхо/Imunobor® Broncho. Комбинацията от Котешки нокът и Ехинацея в състава на този висококачествен природен продукт усилва имунния отговор на организма. Имунните клетки се активизират и успешно преборват вирусните частици. Омаломощеният от вирусното заболяване организъм изключително лесно се справя и с бактериалните инфекции. Това е причината в много от случаите приемът на Имунобор Бронхо да е достатъчен и да не се прибягва към употребата на антибиотици.

Както Имунобор сироп и капсули, така и Имунобор Бронхо са напълно безвредни. Не крият опасност от нежелани ефекти и странични реакции. Подходящи са за продължителен прием. Налични са на сайта www.momo.bg, в магазини „Здраве и природа“ и в аптеките в страната.

borola
Сподели
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
()
x