В научните среди отдавна се говори за терапевтичните свойства на По деарко. Това е високо южноамериканско растение, известно и като мравчено дърво. Екстракт от него се е използвал в традиционната медицина на редица южноамерикански страни в продължение на векове за лечение на много инфекциозни заболявания – гъбични, вирусни и бактериални инфекции, полово предавани болести като сифилис и гонорея, възпаления на простатата и пикочния мехур (цистит), както и срещу различни ендопаразити.

Днес екстракт от По деарко се ползва масово за подсилване на имунната система и защита от болестотворни микроорганизми. Най-специфичното, което отличава ектракта от По деарко в това му действие, е способността му да осигурява защита от широк спектър от въпросните патогени – включително вируси, бактерии и гъбички.

Роля на По деарко за засилване на имунната система

Все повече доказателства се появяват в подкрепа на твърдението, че има ясна връзка между силния имунитет и възможността на тялото да преборва различни инфекциозни заболявания. Приемът на екстракт от мравчено дърво в подходяща дозировка се разглежда като напълно безвреден метод за имунопрофилактика, засилване на имунната система и елиминиране на болестотворните микроорганизми преди те да са успели да предизвикат здравословен проблем. Т.е. По деарко притежава незаменимите функции на превантивно средство, помагащо за елиминиране на различни заболявания още преди те да са се развили или усложнили.

Какво показват съвременните изследвания за действието на По деарко?

Проучванията на състава на По деарко са позволили да се изолират 2 активни компонента от групата на хинините – лапахол и бета-лапахон. Тепърва ще се откриват подробности за останалите активни съставки, но за двата доказани до момента компонента се знае, че значително допринасят за антиинфекциозните свойства на По деарко.

Програма Имунитет и фамилия Имунобор предлагат продукт, в чийто състав е включен екстракт от По деарко (мравчено дърво)

Отдавна на родния пазар се предлага изцяло природният продукт Имунобор/Imunobor®, в чийто състав присъства екстракт от По деарко, допълнен от екстракт от Котешки нокът, Мaка и Мате. Това е изключително подходяща комбинация за хората, които се нуждаят от подсилване на имунната система и защита от хронични и остри инфекции от всякакъв вид – вирусни, гъбични или бактериални. Приемът на Имунобор е качествено решение за подобряване на тонуса и общото състояние на организма.

Ybilei_20-god_Borola_6

borola
Сподели.

Коментари

avatar