От началото на септември специалистите в Клиника „Борола“ стартираха програма Имунитет. Целта на есенната кампания е повишаване на защитните сили на организма и способността му сам да се пребори с причинителите на болести преди настъпването на усложнена епидемиологична обстановка и новата вълна от грипни и респираторни заболявания.

Програма Имунитет обединява за първи път у нас усилията на видни медицински специалисти, фармацевтичната индустрия, мрежа от клиники и консултативни центрове и пациенти от цялата страна за подобряване на здравния статус на нацията.

Програмата има амбицията да събере на едно място цялата информация, имаща отношение към имунитета – научни изследвания, знания, опит, иновативни продукти и медицински услуги. И да ги превърне в работеща система за профилактика, възстановяване и справяне с многобройните фактори, които атакуват имунитета на човека в динамично променящия се съвременен свят.

borola
Сподели.

84
Коментари

avatar
45 Коментари
39 Отговори на коментари
0 Последователи
 
Най-популярен коментар
Гореща тема
35 Автори на коментари
Екип ИмунитетНикиКлиничен екип, програма ИмунитетДаниелаП.Кумруян Автори на последните коментари
най-нови най-стари най-популярни
Ники
Гост
Ники

Здравейте, за дете на 9,5 години каква е подходящата дозировка от Имунобор бронхо и за какъв период на прием? има чести проблеми със задни секрети и реших да опитам с Им. бронхо. Благодаря предварително!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,
Подходящата дозировка за Вашето дете е 10 дни 2 x 1 капсула дневно, след храна. Поддържащата дозировка е 3 мес. по 1 капсула дневно.
Имунобор Бронхо съчетавайки две ваимнопотенциращи се съставки-Котешки нокът и Ехинацея действа: имуностимулиращо, антивирусно, противовъзпалително, антибактериално. Имунобор Бронхо повишава и лигавичния имунитет, което ще повлияе благоприятно задната хрема.

Оставаме на разположение!
Весели Коледни и Новогодишни празници!

Клиничен екип, програма Имунитет

Ники
Гост
Ники

Благодаря Ви!
Весели празници и успешна Нова година!

Даниела
Гост
Даниела

Здравейте! От февруари до сега боледувам непрекъснато от някакви вирусни инфекции,които започват с болки в гърлото и завършват с кашлица,която минава много трудно.Три пъти ми изписваха антибиотик и вече ми писна. Започнах от няколко дни да приемам имунобор бронхо по 3 капсули дневно. Искам съвет колко време да го приемам и дали е достатъчно за укрепване на явно отслабналия ми умунитет? Благодаря предварително!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Имайки предвид честота на разболяванията Ви Имунобор Бронхо е подходящ за Вас. Имунобор Бронхо съчетава силата на котешки нокът и ехинацея в едно и така Имунобор Бронхо има мощно имуностимулиращо действие и противовъзпалителен ефект. Освен това има и директен антимикробен ефект и повишава локалната имунна защита на бронхиалната лигавица. Препоръчваме приема на Имунобор Бронхо както по време на боледуване, така и във възстановителния период по следната схема: първите 10 дни 3 пъти по 1 капсула дневно след хранене, след което за поддържане продължавате с 2 пъти по 1 капсула за 3 месеца. След 3 месечния прием на Имунобор Бронхо,… Повече »

П.Кумруян
Гост
П.Кумруян

Здравейте и Честита Нова Година! Бъдете живи и здрави и все така всеотдайни! Бях писала на екипа Ви, когато синът ми беше на 11 години.Тогава ми препоръчахте следната схема на прием на Имунобор Кидс: „За 11 годишно дете се препоръчва следната схема на прием на Имунобор Кидс : по 2 капсули дневно за 10 дни, след това по 1 капсула до 3 месеца без прекъсване. За постигане на максимален ефект се приема се на гладно. При нужда курсът се повтаря след 1 седмица пауза. При симптоми на вирусна инфекция, дозата може да се увеличи до 3 капсули дневно. “ Сега… Повече »

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Благодарим Ви за пожеланията и доверието! На пазара в България вече е и Имунобор Кидс Актив растителни капсули. Имунобор Кидс Актив растителни капсули е с повишена ефикасност чрез тройна комбинация от екстракти от Бета Глюкан, Ехинацея и Витамин С и е подходящ при първи симптоми на инфекция– вирусни, бактериални и гъбични, заедно с антибиотици, по време на боледуване, алергии и зарастване на рани. За Вашия син на 12 години препоръчваме по 3 капсули дневно за 10 дни, след което по 2 капсули. За максимален ефект Имунобор Кидс Актив капсули трябва да се приема на гладно. Имунобор Кидс Актив растителни… Повече »

Mariela
Гост
Mariela

Здравейте. Моля да дадете насоки кои продукти от програма имунитет са подходящи и безопасни за трансплантирани пациенти и такива на хемодиализа. Ще съм благодарна за своевременния отговор.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Подходящи продукти за пациенти на хемодиализа са Имунобор Уро, Цистебор, Имунобор Бета глюкан. 1) Имунобор Уро е комбиниран препарат от Бета глюкан – имуномодулатор и червена боровинка. Бета глюкан повишава общата и локалната имунна защита. Червената американска боровинка притежава антиадхезивен, антимикробен, имуностимулиращ, противовъзпалителен и противоболков ефект. Чрез Имунобор Уро се постига максимален ефект при пациенти на хемодиализа. 2) Цистебор – монокомпонентен продукт, с високо съдържание на червена американска боровинка. 3) Имунобор Бета Глюкан – монокомпонентен продукт, съдържащ Бета Глюкан. Осигурява цялостна защита на организма от вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Имунобор Уро и Имунобор Бета Глюкан могат да се… Повече »

Lili Slav4eva-magistar farmacevt a-ka Zdrave gr.Razgrad
Гост
Lili Slav4eva-magistar farmacevt a-ka Zdrave gr.Razgrad

na 30.10.14 ekipa na apteka Zdrave gr.Razgrad prisastvahme na prezentaciq na firma Borola.Vpe4atleniqta ni sa slednite-Perfektno predstavqne na familiq Imunobor ot d-r Nikolova, sarde4no posrestane ot predstavitelq za naschiqt grad.
S BLAGODARNOST
ekipa na apteka Zdrave

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Благодарим на целия екип на аптека Здраве за положителното мнение!
Радваме се, че сте част от програма Имунитет и Фамилия Имунобор и заедно се грижим за здравето на хората.

Поздрави!
Клиничен екип, програма Имунитет

П.Кумруян
Гост
П.Кумруян

Здравейте!
Имам син,на 11години,през декември ще навърши 12години.
Бих помолила да ми препоръчате схема на прием на Имунобор кидс.Честичко боледуваме!
Благодаря предварително!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,
За 11 годишно дете се препоръчва следната схема на прием на Имунобор Кидс :
по 2 капсули дневно за 10 дни, след това по 1 капсула до 3 месеца без прекъсване. За постигане на максимален ефект се приема се на гладно.
При нужда курсът се повтаря след 1 седмица пауза. При симптоми на вирусна инфекция, дозата може да се увеличи до 3 капсули дневно.

Оставаме на разположение!
Фармацевтичен екип, програма Имунитет

Кръстева
Гост
Кръстева

Имам ревматоиден артрит,лекувам се с РоАктемра.Как да повиша имунитета си? Преди два месеца прекарах плевмония.
Предварително Ви благодаря за консултацията.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Във Вашия случай е подходящ Имунобор Бета Глюкан. Имунобор Бета Глюкан се препоръчва при автоимунни заболявания, каквото е ревматоидния артрит. Освен това той е целогодишен имуностимулатор и може да се използва без прекъсване. Продължителната употреба на Имунобор Бета Глюкан ще повиши устойчивостта на Вашия организъм към вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Имунобор Бета Глюкан се приема първите 10 дни 3 пъти по 1 капсула, след което по 1-2 капсули дневно. За максимален ефект Имунобор Бета Глюкан се приема на гладно. По време на боледуване Имунобор Бета Глюкан се продължава и се препоръчва по-високата дозировка – минимум 3 капсули дневно.… Повече »

ирена вълчева
Гост
ирена вълчева

Подходящ ли е имунобор бета глюкан при рецидивиращ херпес или някой друг от вашите препарати? Имате ли наблюдения в тази насока ?

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Имунобор Бета Глюкан е подходящ при рецидивиращ херпес. Той съдържа високо количество стандартизиран бета глюкан. Осигурява цялостна защита на организма от вирусни (херпеси), бактериални и гъбични инфекции. Повишава и локалната имунна защита, т.е устойчивостта на лигавиците към различни микроорганизми. Тъй като при Вас се касае за рецидивиращ херпес, е добре приемът на Имунобор Бета Глюкан да продължи 6 месеца без прекъсване по схемата – първия месец 3 пъти по 1 капсула, след което 2 пъти по 1 капсула до края на курса. По тази схема ще приключите през месец октомври. Тогава вече поради предстоящия грипен период може да преминете… Повече »

Анжела
Гост
Анжела

Благодаря за бързия и изчерпателен отговор!Хубав и усмихнат ден!

Анжела
Гост
Анжела

Пропуснах да Ви попитам съвместим ли е имунобор кидс с био баланс за едновременно приложение?

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,
Имунобор Кидс VGcaps е съвместим с Био Баланс и може да ги давате успоредно.
Имунобор Кидс VGcaps компенсира това, което липсва в пробиотика.

Оставаме на разположение!
Клиничен екип, програма Имунитет

Анжела
Гост
Анжела

Искам да ви попитам подходящ ли е имунобор кидс капсули за сина ми, на 11 години е и преди три дни приключи лечението му от двустранна вирусна пневмония и по каква схема мога да му го давам.Предварително благодаря!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,
Имунобор Кидс VGcaps е изключително подходящ за Вашия син, особено след такова тежко заболяване като вирусната пневмония.
Имунобор Кидс VGcaps възстановява организма след боледуване, предпазва от рецидиви и осигурява цялостна защита от вируси, бактерии и гъбички.
Дозира се през първите 10 дни по 2 капсули дневно на гладно, а след това по 1 капсула дневно. Продължителност 3 месеца.
При необходимост, курсът може да се повтори след пауза от 1 седмица.

Оставаме на разположение!
Клиничен екип, програма Имунитет

Aylin
Гост
Aylin

Здравейте!
Синът ми е на 11 години. На 8.12.2013г. приключва приема на Респивакс.
Въпросът ми към Вас е:
Мисля да започна да му давам Имунобор кидс.Моля да ми отговорите след Респивакс нужно ли е да се направи някаква пауза и колко време?
Какво ще препоръчате за него- капсули или сироп, в каква доза и колко време да го приема?
Предварително благодаря!
Пожелавам здраве и успехи!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Благодарим Ви за пожеланията! За Вашия син е подходящ Имунобор Кидс VG капсули. Започнете приема на Имунобор Кидс VG капсули веднага след Респивакс. Имунобор Кидс VG капсули осигурява цялостна защита при остри и хронични вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Дозира се: през първите 10 дни се приема по 2 капсули дневно на гладно, а след това по 1 капсула дневно. Един курс на прием е 12 седмици ( 3 месеца). При необходимост от по- продължителен прием, може да се направи едноседмична почивка между курсовете. При първи симптоми на инфекция, дозата се увеличава на 3 капсули дневно. Оставаме на разположение!… Повече »

Веселка
Гост
Веселка

Здравейте!
Детето ми е на 4 години, има алергичен риносинуит /почти постоянно хремав нос/ и астма с преобладаващ алергичен компонент. Боледуването при него се изразява във влажна, отхрачваща кашлица и бронхо спазъм, вследствие на течащия нос. Подходящ ли е за него Имунобор Кидс Сироп с Бета Глюкан? Каква е продължителността на приема?

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,
Имунобор Кидс Сироп е единственият имуностимулатор, подходящ за деца с алергична нагласа. Освен това той осигурява максимална защита на организма от вирусни, бактериални и гъбични инфекции.
Приема са по 5 мл. дневно, на гладно за постигане на максимален ефект.
За Вашият случай е препоръчително продължителен прием през целия сезон.

Успех!
Поздрави!
Клиничен екип, програма Имунитет

ivanova
Гост
ivanova

ЗДРАВЕИТЕ,АЗ СЪМ ПЕДИАТЪР С ГОЛЯМА ПРАКТИКА,БЯХ НА КОНФЕРЕНЦИЯ В РУСЕ И СЛУШАХ ЛЕКЦИЯТА ЗА ИМУНОБОР КИДС СИРОП,НО ЛЕКЦИЯТА НЕ МИ ХАРЕСА,Т.Е ЛЕКТОРКАТА БЕШЕ ПРИТЕСНЕНА И НЕ И СЕ РАЗБИРАШЕ,С КОЛЕГИТЕ ДОРИ СИ ГОВОРИХМЕ ЧЕ НЕ Е КОМПЕТЕНТНА И Е НЕУВЕРЕНА В ТОВА КОЕТО ГОВОРИ,И СЕ ПИТАМЕ КОИ Е ПО ДОБРИЯТ ВАРИАНТ КАПСУЛИ ИЛИ СИРОП,ЗА АЛЕРГИИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА НИ КАЖЕТЕ ОСНОВНО ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНО ,БЛАГОДАРЯ НАДЯВАМ СЕ ДА ПОЛУЧИМ ОТГОВОР ОТ ЛЕКАР В ЕКИПА.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте д-р Иванова, Благодарим Ви за споделеното мнение. Имунобор Кидс Сироп е по-добър за най-малките деца до 8 години. Деца над 8 години, които вече могат да гълтат капсулите имат избор между Имунобор Кидс капсули и Имунобор Кидс Сироп. Имунобор Кидс Сироп е с повишена ефикасност, тъй като е микронизиран бета глюкан с чистота 93%. В момента е единственият имуномодулатор с този вид бета глюкан. Приложението му е изключително удобно – само един път дневно. Тъй като съдържа само бета глюкан, Имунобор Кидс Сироп може да се използва продължително време без прекъсване. Имунобор Кидс капсули съдържа 2 екстракта – бета… Повече »

Nina Ilieva
Гост
Nina Ilieva

Здравейте!Детето ми е на 8 години и често боледува от вирусни инфекций,досега предимно в лека форма ,но преди седмица направи бронхо пневмония и пи антибиотик.Детето е със сериозни алергий и склонност към напълняване.В една аптека поисках нешо за подсилване на имунитета,но без да засилва апетита, препоръчаха ми Beta Glukan300 и започнахме приема.Реших и аз да го пия,но откакто го приемам забелязах при себе си увеличаване на апетита. Въпросите ми към вас са дали Beta Glukan300 е подходящ медикамент за моето дете,с каква продължителност и по каква схема да го давам, и има ли опастност от напълняване в следствие от приема… Повече »

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Имунобор Бета Глюкан е подходящ за детето и за Вас. Той осигурява максимална защита от вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Освен това е подходящ при хора с алергична нагласа. Тъй като детето е на 8 г. за него е подходящ и Имунобор Кидс Сироп, който се приема веднъж дневно по 5 мл. Той съдържа микронизиран Бета Глюкан с 93% чистота. Имунобор Бета Глюкан и Имунобор Кидс Сироп не би следвало да покачват апетита. Понякога покачването на апетита е признак на оздравяване. След преболедуване на бронхо-пневмония който от двата продукта да изберете – Имунобор Бета Глюкан или Имунобор Кидс Сироп… Повече »

Lena
Гост
Lena

ИМАМ БЛИЗНАЦИ НА 5Г,ОТ 3Г ПИЯТ ИМУНОБОР КИДС НА КАПСУЛИ И БЯХ МНОГО ДОВОЛНА,ТАЯ ГОДИНА КАКТО ВИНАГИ ЗАПОЧНАХ НАВРЕМЕ НО ДЕЦАТА СА ПОСТОЯННО БОЛНИ,ИМАМ ЧУВСТВО ЧЕ КАЧЕСТВОТО НЕ Е СЪЩОТО ИЛИ Е НАМАЛЕНО КОЛИЧЕСТВОТО,КОМЕНТИРАХ С ЕДНА МАИКА И ТЯ Е НА ТОВА МНЕНИЕ.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, В състава и качеството на производство на Имунобор Кидс капсули няма промяна. В детската възраст обаче има естествен спад на имунитета, обикновено между 3 и 6 години и тогава на фона на имунопрофилактиката децата боледуват. Ако боледуването протича кратко, леко и без усложнения това означава,че имунопрофилактиката – във Вашия случай Имунобор Кидс действа. Съветваме Ви да опитате и Имунобор Кидс Сироп, който е микронизиран Бета Глюкан с висока чистота. По 1 чаена лъжичка – 5 мл. дневно на гладно е достатъчно за деца на 5 години. Пожелаваме на Вас и семейството здраве и успех! Оставаме на разположение за въпроси… Повече »

Первин Еминова
Гост
Первин Еминова

Здравейте!
Синът ми е на 11 години.
Въпросът ми към Вашия екип е:
Имунобор кидс на сироп или на капсули е по-добре за него?
Бих помолила да ми препоръчате схема на прием и за двата вида-сиропа и капсулите, колко време може да се дава, нужно ли е да се прави прекъсване между курсовете,и колко време не се дава?
Благодаря!
Пожелавам здраве и успехи!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Тъй като синът Ви е на 11 години и може да гълта капсули за него са подходящи и двата вида продукти – Имунобор Кидс капсули и Имунобор Кидс Сироп. Те осигуряват цялостна защита срещу бактериални, вирусни и гъбични инфекции. За 11 годишно дете се препоръчват следните схеми на приемане: Имунобор Кидс по 2 капсули дневно за 10 дни, след това по 1 капсула до 3 месеца без прекъсване. При нужда курсът се повтаря след 1 седмица пауза. При симптоми на вирусна инфекция, дозата може да се увеличи до 3 капсули дневно. Имунобор Кидс Сироп по 10 мл. един път… Повече »

Nik
Гост
Nik

Здравейте!
Прочетох ,че имунобор бета Глюкан е с противоалергично действие. Искам да попитам за всякакъв тип алергия ли се препоръчва. Т.е при сенна хрема, хранителна, лекарствена и др. при които има различен тип прояви. Как се препоръчва ? Само в острата проява ли се пие (като противоалергично средство)
Ще съм благодарен за своевременния отговор, тъй като имам сенна хрема.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте, Имунобор Бета Глюкан се използва при всякакъв тип алергия – сенна хрема, хранителна алергия, лекарствена и т.н. При алергии се препоръчва за продължиетлно време, поне 3 месеца. Имунобор Бета Глюкан възстановява баланса в имунния отговор, което е в основата на алергиите. Затова обаче е необходим по-продължителен прием. Успоредно с Имунобор Бета Глюкан ще е необходима и медикаментозна терапия, най-вероятно антихистаминови средства. Положителният ефект от Имунобор Бета Глюкан ще разберете от по-бързото повлияване на симптомите, намаляване на тяхната тежест и в дългосрочен план липсата на тежки епизоди на обостряне. Във Вашия случай е удачно да приемате Имунобор Бета Глюкан по… Повече »

Добрева
Гост
Добрева

Здравейте имам дете на 2г и 4 месеца, което много боледуваше. От 4 месеца му давам имунобор кидс – сироп без прекъсване и досега цяла зима не се е разболявал. Въпроса ми е мога ли да му давам сиропа и през месец май – така ще станат 5 месеца без прекъсване докато отмине вирусния сезон и после да прекъсна и да започна от септември.Този дълъг период ще му навреди ли, защото на опаковката е написано, че приема трябва да е от 3 месеца не повече.Предварително Ви благодаря.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,

Радваме се на добрите Ви резултати!
Периодът 3 месеца за Имунобор Кидс Сироп е минималния срок, за да се активира имунната система на всички нива и ефектът да се стабилизира. Засега за Имнобор Кидс Сироп можем да кажем, че е единственият целогодишен имуностимулатор и спокойно може да не го спирате и за цялото лято, т.е повече от 6 месеца във Вашия случай.

Имунобор Кидс Сироп има и антиалергичен ефект, което го прави подходящ и за пролетно-летния сезон.

Поздрави!
Клиничен екип, програма Имунитет

д-р Надежда Георгиева
Гост
д-р Надежда Георгиева

Здравейте,
Работя в хемодиализа и много се интересувам кои ваши продукти са подходящи за пациенти на хемодиализа. Най вече от имуномодулаторите.Важно по какъв начин се преработват и отделят през бъбреците и как влияят на бъбречната ф-я. Цистебор и Имунобор уро увеличава ли диурезата и т.н.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте д-р Георгиева, По отношение на имуномодулацията за Вашите пациенти най- подходящи са Имунобор Уро, Цистебор, Имунобор Бета глюкан. Можем да ги подредим по важност спрямо Вашите пациенти така: 1) Имунобор Уро е комбиниран препарат от Бета глюкан – имуномодулатор и червена боровинка. Бета глюкан повишава общата и локалната имунна защита (стимулира отделянето на секреторния Имуноглобулин А). Червената американска боровинка притежава антиадхезивен, антимикробен, имуностимулиращ, противовъзпалителен и противоболков ефект. Чрез Имунобор Уро ще постигнете максимален ефект при Вашите пациенти на хемодиализа и с нарушена бъбречна функция. 2) Цистебор – монокомпонентен продукт, с най-високо съдържание на червена американска боровинка в момента в… Повече »

Мария
Гост
Мария

Здравейте!
Детето ми е на 4г. и 6 месеца. Направихме един курс на прием на Имунобор кидс капсули от 12 седмици. След почивката от 7 дни започнахме отново и вече пие трета седмица. Прочетох информация, че от ехинацеята трябва да се прави почивка след прием от 20 дни. Искам да попитам какъв е начина на прием през втория курс с Имунобор кидс капсули с ехинацея? Благодаря за отговора!

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Фармацевтичен екип, програма Имунитет:
Здравейте Мария,
Имунобор Кидс капсули при деца от 1- 6 г. се приема по 1 капсула дневно. Един курс на прием е 12 седмици ( така както стриктно сте го спазили). При необходимост от по- продължителен прием се прави едноседмична почивка.
След едноседмична пауза курсът се продължава по 1 капсула дневно на гладно.
До тук сте спазили точно курса за Имунобор Кидс, който съдържа ехинацея, така че продължавайте по схемата.

Има различни видове ехинацея в различни концентрации и затова различните продукти дават препоръка за различни по продължителност паузи.

Оставаме на разположение за въпроси!
Фармацевтичен екип, програма Имунитет

Мария
Гост
Мария

Благодаря много за бързия отговор!

Vili
Гост
Vili

Здравейте,синът ми на 1.10 месеза на есен започнах с имунобор кидс сироп и съм много доволна,цяла зима не се е разболявал,може ли да ми кажете колко време точно трябва да е паузата преди следващия курс?

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравей Вили,

Радваме се на добрите Ви резултати.

Имунобор Кидс Сироп е безопасен при продължителна употреба и може да се използва без прекъсване през целия зимен период. Уместно е да се продължи до месец април включително. Когато отмине рисковата обстановка, тогава може да се помисли за спиране.
Отново може да започнете приема на Имунобор Кидс Сироп след 15 август!

Благодарим Ви, че споделихте впечатленията си.
Поздрави!
Клиничен екип, програма Имунитет

Силвия
Гост
Силвия

Здравейте,на каква възраст може да се почне да се дава сиропа?Подходящ ли е и за бебета?

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,

Имунобор Кидс сироп е подходящ за бебета, защото е в подходяща форма – сироп с вкус от натурални диви ягоди, а не изкуствени овкусители. Освен това съдържа Бета глюкан, който е имуностимулатор, безопасен за бебета и деца дори и ако се приема дълго време. Бета глюканът в Имунобор Кидс сироп е микронизиран с най-висока чистота 93 %, което гарантира неговата ефективност.
Дозировката е удобна – по 1 чаена лъжичка от 5 мл един път дневно на гладно

Благодарение на всичко това бебета и деца са защитени от вируси, бактерии и гъбички за целия сезон!

Оставаме на разположение!
Поздрави

Клиничен екип, програма Имунитет

галя
Гост
галя

Може ли да се дава сиропа имунобор кидс на дете с алергия към ягоди?

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте,
В Имунобор Кидс Сироп е използван натурален овкусител – екстракт от диви ягоди. Освен това Имунобор Кидс Сироп съдържа патентован Бета Глюкан, който е подходящ за деца с алергична нагласа.
Вие и Вашият лекар най-добре знаете алергичната реакция от ягоди. Ако решите да не рискувате, използвайте Имунобор Биотик и Витабор Кидс Имуно.

Оставаме на разположение!
Клиничен екип, програма Имунитет

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте госпожо Николова,

Детето до сега не е боледувало, което означава че е с добро здраве. При децата има естествен спад в имунната защита между 3 и 6 години дори и да не ходят на детска градина.

За Вашата дъщеричка ще е подходящ Имунобор Кидс Сироп – по 1 чаена лъжичка – 5 мл, сутрин на гладно. Нека да го приема през целия сезон без прекъсване, както и по време на боледуване.

Какъв ще бъде ефекта?

Честотата на боледуване ще намалее. Ако все пак се разболее, боледуването ще протича по-леко и без усложнения.

Успех!
Оставаме на разположение за въпроси!
Клиничен екип, програма Имунитет

Люба Николова
Гост
Люба Николова

Благодаря Ви!

Люба Николова
Гост
Люба Николова

Здравейте!
Обръщам се със следния проблем към Вас-дъщеря ми е на 4г.и половина,която често боледува.Сега е втора група в ЦДГ,но не сме изкарвали цяла седмица /на третия ден сме с червено гърло и хрема/.Като цяло повече си стои вкъщи.От май до септември не се е разболявала,но не е ходила на дет.градина пуснах я и започнаха проблемите.Какво бихте ми предложили като начин за стимулиране на имуната система.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте Angel,
Във Вашият случай най-подходящ е Имунобор Бета Глюкан. Той съдържа Бета Глюкан, който е единственият имуностимулатор от природен произход с доказан механизъм на действие. Безопасен е при автоимунни заболявания като например лупус. Може да се прилага продължително време.

За профилактика на инфекции по време на грипна обстановка, Имунобор Бета Глюкан се приема 3 пъти по 1 VG капсула минимум 3 месеца. За максимален ефект, продуктът се приема на гладно!

За удобство, може да поръчате продукта он-лайн и да се възползвате от промоциите! – https://www.momo.bg/product/125/promotsia-imunobor-beta-glyukan-300.html

Оставаме на разположение за въпроси!
Клиничен екип, програма Имунитет

angeldimitrov76
Гост
angeldimitrov76

Zdraveite imam zabolqvane lupus kakvo ot prirodnie Vi novi produkti moga da izpolzvam i kak da gi piq?

svilen
Гост
svilen

Благодаря Ви!

svilen
Гост
svilen

Здравейте,
майка ми е на 67 години,с диабет и е на инсулин. Миналата зима много често се разболяваше. Какво бихте ми препоръчали да и давам за да засилим организма и.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте svilen,
Много е хубаво, че сте помислили за повишаване на имунната защита преди есенно-зимния период на Вашата майка.
Диабетиците имат понижен имунитет и са податливи на чести заболявания и инфекции, ето защо Ви препоръчваме продукт за обща имунопрофилактика Имунобор.
Имунобор осигурява защита срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции и повишава жизнения тонус.
Дозировката е 3 пъти по 1 капсула дневно след хранене първите 10 дни, а след това от 1 до 2 капсули.
Обръщам на Вашето внимание, че може да се възползвате от промоциите в он-лайн магазин МоМо
http://www.momo.bg/product/117/promotsia-imunobor.html

Оставаме на разположение за въпроси!
Клиничен екип, програма Имунитет

нана
Гост
нана

Да, може да разтваряш по една капсула дневно в малко течност, преди хранене.

оля
Гост
оля

детето ми е на 2,10 мес. -14 кг. днес ни предписаха АЗАТРИЛ , за ле4ение на ЧЕРВЕНО ГЪРЛО и кашлица,подходящо ли е да ползваме Imunobor Biotic имайки предвид възрастта и приемания антибиотик ?

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте Оля,
приемането на антибиотик унищожава както вредните, така и полезните микроорганизми в червата и намалява имунната защита на организма.
Имунобор Биотик е природен продукт, който възстановява полезната флора, поддържа я жизнеспособна, и повишава естествената имунна защита на организма.
Бета глюкан в Имунобор Биотик има взаимно усилващ ефект с антибиотици.
Дозировка по време на лечение е 2 пъти по 1 капсула дневно на гладно. Капсулата може да се отвори и съдържанието да се разтвори в малко течност.
Повече за имуностимулирането в детска възраст може да изгледате видеото http://play.novatv.bg/play/282203/?autostart=true , с лектор д-р М. Гайдарова, Университетска болница по педиатрия, гр. София.

Оставаме на разположение!
Клиничен екип, програма Имунитет

Toni
Гост
Toni

здравйте,искам да попитам тъй,като имам цистит и се появява доста често и то по незнайни причини мога ли да приложа лечение с Imunobor uro и ако да ,то колко време е необходимо да се проведе то ?

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейтее Toni, Да, може да използвате Имунобор Уро. Общата продължителност на курса е 12 седмици. При често повтарящи се уроинфекции ( какъвто е Вашия случай), продължителността на приема е 6-12 месеца. Ако има нужда от по- продължителен прием, курсът може да се повтори. Имунобор Уро е подходящ както по време на боледуване, така и във възстановителния период. Дозировката е 3 пъти по 1 капсула дневно първите 10 дни, а след това от 1 до 2 капсули дневно. За максимален ефект продуктът се приема на гладно. При често повтарящи се инфекции на отделителната система е необходимо да се консултирате със специалист-… Повече »

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте borqna,
Синузита се причинява най- често от вируси или бактерии, но може да бъде предизвикан и от алергии.Синузитът е инфекция на горните дихателни пътища.
Добре се повлиява от топли компреси, капки, спрейове, антибиотици, но Във Вашия случай е необходимо да се погрижите за имунната си система с приемането на природен продукт и да се открие и премахне източника на инфекции.
Бихме Ви препоръчали Имунобор Бронхо, укрепващ имунната система и повишава естествената защита на организма към остри и хронични заболявания на дихателната система.

Клиничен екип, програма Имунитет

borqnavasileva
Гост
borqnavasileva

Nqkoi znae li neshto efektivno za sinuzit? otsega sam v stres kakvo shte pravq kato se pochne …

toni
Гост
toni

napravi si 1 kurs s Imunobor Broncho.

Vili
Гост
Vili

здравейте;
доста изчетох за имуностимулаторите които се предлагат,
искам да направя една профилактика преди зимата да е дошла.
но не мога да преценя кой да избера.
моля помогнете.

moni
Гост
moni

predi vsqka zima az si pravq 1 kurs s Imunobor i sam mnogo dovolna, opitai i ti, rezzultatat e strahoten.
i dosta tonizirana se 4uvstvah prez cqloto vreme.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте vili,
Разнообразието от имуностимулатори наистина е много голямо, но е добре да избирате висококачествени, безопасни и ефективни продукти.
Клиничен екип, програма Имунитет одобрява избора на moni, при условие че се отнася за възрастен.
В случай , че искате да засилите имунитета на дете, бихме Ви препоръчали Имунобор Кидс създаден специално за деца.
От скоро очаквайте Имунобор Кидс и в сиропна форма.

Клиничен екип, програма Имунитет

vili
Гост
vili

Blagodarq Vi.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте anka,
Умората през есенните месеци е много честа и се дължи на намалена имунна защита.
В предвид на предстоящите зимни месеци за да преодолеете умората и засилите съпротивителните си сили Ви препоръчваме да приемате Имунобор.
Имунобор, съдържа природни съставки, които освен че ще повлияят двата аспекта- умора и имунитет, ще повишат и жизнения Ви тонус.
Първите 10 дни се приема по 3 капсули дневно след хранене, а след това от 1 до 2 капсули поддържащо.

Клиничен екип, програма Имунитет

anka
Гост
anka

Blagodarq Vi za skorostrelniqt otgovor.
Oste utre ste si zakupq Imunobor.

anka
Гост
anka

zdraveite,
iskam da popitam kak da se preborq s edna esenna umora,
ne boleduvam 4esto, no se 4uvstvam dosta 4esto sqkas nqmaam sili.
predvaritelno Vi blagodarq za otgovora.

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте jenjar,
След едноседмична пауза курсът се продължава по схема- 10 дни се приема 3 пъти по 1 капсула дневно след хранене, а след това от 1 до 2 капсули дневно поддържащо.
Обръщаме Ви внимание, че в условията на грипни епидемии, поддържащата дозировка задължително е по 2 капсули дневно.
Ако по време на профилактика се разболеете, засилвате дозировката до 3 капсули дневно.

Екип Фармацевтичен, програма Имунитет

jenjar
Гост
jenjar

Благодаря 🙂

jenjar
Гост
jenjar

Здравейте,искам да попитам в рамките на какъв период от време мога да приемам „Имунобор Бронхо“

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте jenjar,
Имунобор Бронхо се прилага 3 месеца. При нужда курсът може да се повтори след една седмица пауза.

jenjar
Гост
jenjar

А след паузата пак ли се взема по същата схема или направо се продължава с 1-2 капсули дневно?

kiril mojnov
Гост
kiril mojnov

abe i az tarsq za imuniteta neshto, che minalata godina go zakasah, ama vse pak ne iskam da se tapcha s lekarstva; ne e li po-dobre da si piq vitamin C?

Екип Имунитет
Админ
Екип Имунитет

Здравейте kiril mojnov, Във Вашият случай са особено подходящи природни продукти, с ефект върху имунната система, известен още от древността. За максимална безопасност и ефективност е необходимо те да бъдат висококачествени и стандартизирани. Един такъв продукт е Имунобор. Състои се е от 4 природни екстракта- Котешки нокът, Йерба мате, Мака и По Деарко. Може да започнете приема веднага и да продължите през целия есенно-зимен период. Той ще повиши защитата на организма срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекциии. Ще Ви осигури жизнен тонус за предстоящия сезон. По отношение на витамин С – може да се комбинира с Имунобор, но за Вас… Повече »

valq
Гост
valq

mnogo dobar efekt imam ot koteshki nokat i ehinaceq po otdelno, no neznaeh che ima produkt, kojto da e kombinaciq; chuh ot Gala za ehinaceq i beta gliukan! sigurno v aptekite shte znaqt poveche podrobnosti

silva
Гост
silva

Здравей,
аз от 2 години давам на дъщеря си Имунобор Кидс ( комбинация от бета глюкан и ехинацея) и съм много доволна. Много рядко се разболява, а когато се разболее не стигаме до антибиотици. На мен ми обясниха , че бета глюкан е най- мощния имуностимулатор с доказан механизъм на действие.

aleks simeonov
Гост
aleks simeonov

Zrasti Sani,otgovarqm na tvoq vupros zastoto po suvet na lekar UNG sum izpolzval Imunobor Broncho v nego ima 3 nesta koteshki nokut i dva vida ehinaceq.Piq go 10 dni zaedno s antibiotic zastoto v momenta sum s gnoina angina.Da spodelq che sum dovolen.Na 3 den se pochustvah s priliv na sili.Po negovo ukazanie ste piq posle po 1 pulni 3 meseca,kaza che taka e dobre za imuniteta mi.Lekarqt se kazva d-r Georgiev,Voenna bolnica Plovdiv.

sani
Гост
sani

az sam mnogo dovolna ot nego; ne sam boleduvala ili mnogo barzo mi minavashe;farmacevti mi preporachaha obache da vzemam kombinacii na koteshki nokat s drugi ekstrakti – bilo po-silno; ne sam namerila podhodqshtiq produkt vse oshte; nqkoi znae li neshto?

Maq
Гост
Maq

Zdraveite,

kakvo mislite za kote[kiq nokat? Mnogo go hvalqt!