Програма “ИМУНИТЕТ”

Имунитетът е основата на нашето здраве. Имунната ни система върши забележителна работа, за да ни осигури защита срещу болестотворните микроорганизми. Но понякога тя не функционира правилно и ние се разболяваме. Възможно ли е да се намесим в този процес и да я направим по-силна? Идеята за засилване на имунната система e примамлива, но се оказва, че не е лесно постижима. Постигането на силен имунитет е изключително сложен, деликатен процес, който изисква съвършен баланс и хармония, за да се поддържа във времето.

Имунитетът – познат и непознат в 21-ви век

Учените продължават да изследват тънкостите и взаимосвързаността на имунния отговор. Още се търсят верните отговори на много въпроси за това доколко имунитетът ни се влияе от многобройните фактори на външната среда, от вътрешното ни състояние и от начина на живот.

Последните изследвания на учените разбиват много утвърдени схващания, които сме приемали за чиста монета. Проучванията отричат ефикасността на популярни начини, методи и средства за стабилизиране и подсилване на имунитета. Огромни изследователски колективи в цял свят усилено работят за разгадаване на тайните на феномена Имунитет и предлагат нови идеи.

Програма “Имунитет” – всичко за имунитета на едно място

В imunitet.bg, за първи път у нас, цялата палитра от разнообразна информация и нуждата от знание за имунитета ще могат да се свържат и заедно да намерят решение. Сайтът обединява видни медицински специалисти, фармацевтичната индустрия, мрежа от клиники и консултативни центрове и пациенти от цялата страна за постигане на една основна цел – да подсилим имунитета си и да помогнем на организма сам да се пребори с болестите (или поне да не му пречим да прави това).

Обединявайки усилията и добрата воля на всички, свързани с проблема, ние се надяваме на базата на последните научни изследвания да Ви насочим към:

  • общите стратегии за активен и здравословен начин на живот
  • иновативни продукти за укрепване на имунитета
  • компетентна здравна информация
  • онлайн консултации

Ще ви насочваме към най-добрите специалисти, които да Ви консултират по пътя за постигане на добро здраве, тонус и дълголетие. Защото ние посвещаваме труда си на вашия силен имунитет, а вашето добро здраве е нашата основна цел.